Oppussing av bad

Drømmer du om oppussing av bad? Vi tilbyr pristilbud på oppussing av bad. Vi samarbeider med alle typer håndverkere og kan derfor tilby gunstig pris på oppussing av bad.

Vi hjelper deg med hele prosessen ved oppussing av badet slik at du slipper å tenke på å selv måtte kjøpe deler og utstyr til oppussingen av badet. Vi sørger for forskriftsmessig membran og fagmessig rørleggerarbeid slik at du får et godkjent og kvalitetsfylt oppussing av ditt bad. Ved å velge oss som leverandør av baderom, kombinerer vi rørleggere, flisleggere og elektrikere som sammen arbeider med oppussing av ditt bad.

Vi skreddersyr løsninger for oppussing av bad både for nybygg og rehabilitering av bad/våtrom for private boligeiere, borettslag. Vi utfører også oppussing av bad for instutisjons- og næringsbygg.
Ønsker du å vite hva vi kan gjøre for deg med tanke på oppussing av ditt bad, ta kontakt med oss i dag for en uforpliktet samtale.

Alle håndverkere vi samarbeider med er naturligvis autoriserte og innehar den kompetanse og utdanning som er nødvendig for oppussing av bad.
Sømmen 11
1537 MOSS

Maling
Christian Aakre 415 15 978
christian@mogb.no

Boligstyling
Wenche Aakre 414 27 256
wenche@mogb.no

Miriam Aakre 415 16 709
miriam@mogb.no